Bordtennis

Boka en tid och spela bordtennis hos oss.

Boka tid

För att spela bordtennis så bokar man tid i bokningssystemet Matchi. Detta är möjligt på bana 4 och bana 5 i C-hallen (vänster sida i tennishallen).

Som vanligt så är det absolut förbjudet att beträda banorna med ytterskor eller andra skor som används utomhus.

Bord, racket och bollar

Borden står placerade utanför herrarnas omklädningsrum i gången mellan tennisbanorna. När speltiden är slut skall borden rullas tillbaka på samma ställe igen (om inte bokningen direkt efter behöver bordet).

Om man inte har eget racket kan man låna, kostnadsfritt, i Öbacka Shopen, bollar finns att köpa. Senare kommer det även att vara möjligt att köpa racket av olika modeller och även andra tillbehör i shopen. Om ni önskar att låna racket för spel på bokad tid så kontakta personalen i shopen i god tid innan.

För att låna racket eller få hjälp med att sätta upp bordet, kontakta personalen i Öbacka Shopen. Ring 070-3720815 alt. 0611-20815.

När barn bokar tid för att spela

Barn som bokat tid behöver hjälp med att dra fram borden på banan, så minst en vuxen måste vara med. Om ingen förälder har möjlighet att närvara vid bokningen så meddela personalen i shopen i god tid innan så hjälper dom till.

Abonnemang av fast tid

Vill du boka abonnemang för en fast tid i veckan för spel? Kontakta Johan Nordin på 0725-646411 eller kontakt@harnosandsrk.se.