Försäljning av Newbody

Registrera dig som säljare och logga in på din personliga säljportal.

Hej!

Nu är det möjligt att uppdatera sommargarderoben eller kryddhyllan m.m. Vi har startat en försäljning för att nå våra gemensamma mål. Alla juniorer som ingår i någon av våra träningsgrupper med antingen tennis eller racketskola deltar i försäljningen.

När du som säljare registrerar dig via länken eller QR-koden till höger kommer du direkt in på din personliga säljportal. Logga in med ditt befintliga konto sedan tidigare eller skapa ett nytt. Sen kan du lägga in dina ordrar kontinuerligt och dela din personliga webbshop.

Till din hjälp har du produktkatalogen som kommer delas ut under vecka 20, men för att sprida ordet om att du säljer dessa fantastiska produkter är det även bra att dela din shop på sociala medier, via mejl eller SMS till släkt, vänner och arbetskamrater.

Vardera kund kan välja att betala vid utlämning av beställda paket (v.23 eller v.24) eller direktköp till sin hemadress. Vid direktköp tillkommer fraktavgift (49-69kr) på beställning av 1-5 paket, gratis frakt vid beställning av 6 paket eller fler.

🏁 Säljperiod från den 4 maj t.o.m. söndag den 4 juni (förlängd period).

Produktkataloger finns att hämta från vecka 20 (Öbacka Shopen & grusbanorna)

Leverans och utlämning av beställda paket startar under vecka 24.

Vårt försäljningsmål är 250 paket.

Pengarna vi tjänar på denna försäljning kommer att användas till våra kommande sommarläger samt nya träningsredskap, bl a efter ett nystartat samarbete tillsammans med HoB (några exempel på bilden nedan).
Kommer användas till både juniorträning och vuxenkurs.

Frågor kan skickas till newbody@harnosandsrk.se

Lycka till!

Med vänlig hälsning

Junior- och Matchkommittén
Härnösands Racketklubb
| Tennis


Beställ direkt från klubbens egna webbshop

Om du inte har ett barn eller ungdom i någon av våra träningsgrupper som säljer produkter från Newbody går det naturligtvis även bra att beställa direkt från klubbens egna webbshop.


https://www.newbodyfamily.com/sv-se/shop/s/TEPUFDL/EPUGSO

För dig som säljare

Registrera dig via nedan QR-kod eller länk

Sälj på flera olika sätt

Katalog och beställningslista

En stor del av försäljningen görs fortfarande på traditionellt sätt med hjälp av katalog och beställningslista, på företag och till släkt och vänner. Säljaren lägger sedan själv in beställningarna på sin personliga beställningssida.

Personlig säljarkod på katalog

På katalogens framsida kan säljaren skriva in sin personliga säljarkod (6 bokstäver), denna hittar man under ”Dela shop” i sin personliga säljportal. Säljarens kunder kan då skanna QR-koden med mobilkameran och knappa in dessa bokstäver för att komma till just säljarens Webbshop!

Personlig shoplänk

För att nå ut till så många kunder som möjligt, rekommenderar vi att alla delar länken till sin egna digitala shop med vänner och bekanta via t ex Facebook, mejl eller SMS. Via länken kan de själva titta runt i vårt sortiment och samtidigt få tillgång till ett större utbud än vad som finns i katalogen. Har säljaren sålt Newbody tidigare kan man även dela sin shoplänk med sina gamla kunder via Dela shop (Kontakta tidigare kunder).

Säljblad med personlig QR-kod

Säljaren kan även skriva ut ett säljblad med en personlig QR-kod, den är bra att ha med sig tillsammans med katalogen. Kunder som skannar QR-koden kommer direkt till säljarens personliga webbshop.

Direktköp

Kunder som handlar via en shoplänk kan även välja att göra ett Direktköp (handla och betala direkt) och få varorna direkt till önskat ombud, i vissa fall även hemleverans med Early Bird. Fraktkostnaden är 49 till 69 kronor för 1–5 paket. Vid köp av 6 paket eller fler är det fraktfritt.